OBW nadert koploper tot één punt

Spelmoment uit de wedstrijd OBW - VVG'25 in de derde klasse C KNVB.

Met de 1-0 overwinning op het Gaanderense VVG’25 heeft voetbalvereniging OBW uit Zevenaar zondag 16 februari goede zaken gedaan.

Zondag kwam koploper VVG’25 naar Zevenaar en de topper tegen OBW in de derde klasse C viel in het voordeel van de thuisclub uit.

Veldoverwicht

Hierdoor staat OBW nog maar een punt achter de Gaanderenaren, weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld. De nummer 2 van de ranglijst had in de tweede helft een licht veldoverwicht, terwijl in de eerste helft VVG’25 het betere van het spel had. Wouter Gesthuizen zette de thuisclub desondanks in de 38e minuut op een 1-0 voorsprong.

Harde wind

VVG’25 kreeg vooral in de laatste tien minuten van de wedstrijd nog kansen op de gelijkmaker, maar deze viel uiteindelijk niet ondanks enkele hachelijke situaties in het strafschopgebied. De wedstrijd kende een rommelig verloop vanwege de harde wind op het sportcomplex aan de Marconistraat in Zevenaar.