112

Trefpunt Aerdt nu voor alle inwoners

Foto: CC0

Trefpunt Aerdt in het Zevenaarse dorp Aerdt is vanaf dinsdag voor alle inwoners van het dorp en uit de omgeving toegankelijk.

Dat meldt welzijnsinstelling Caleidoz in een nieuwsbericht. Elke dinsdagochtend zijn inwoners van Aerdt en omgeving welkom in het dorpshuis van Aerdt.

Vrije inloop

De twee gastvrouwen staan vanaf 10 uur klaar met koffie en thee. Tot 12 uur is er een vrije inloop en de entree is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Gevarieerd programma

Door de sociaal werker van de Zevenaarse welzijnsinstelling Caleidoz is samen met inwoners een gevarieerd programma opgesteld. Want behalve tijd voor een praatje, staat er elke dinsdag iets op het programma van het Trefpunt in Aerdt.

Formulierenbrigade

Op 1 september komen medewerkers van de Caleidoz Formulierenbrigade naar het Trefpunt. De week daarna is het tijd voor koersbal. Op 15 september wordt een presentatie gegeven over en voor mantelzorgers. Het bingo-rad draait 22 september op volle toeren en op 29 september is er weer een koersbalochtend.De Heemkundekring zal op dinsdag 6 oktober een presentatie verzorgen met beeldmateriaal van en over Aerdt in vroegere tijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen