900 inschrijvingen sportproject Zevenaar

Foto: Nieuws.nl

Sjors Sportief, het cultuur- en sportstimuleringsproject waarbij kinderen vrijblijvend kunnen kennismaken met diverse sporten, heeft in Zevenaar geleid tot 900 inschrijvingen.

Op de eerste dag (19 september) kwamen er al ruim 300 inschrijvingen binnen en inmiddels staat de teller op 900 inschrijvingen.

Tafeltennis en dansen

Binnen enkele minuten waren er voor de sporten tafeltennis, dansen, freerunning, hockey, judo, lasergamen, scouting, turnen,  tennis en boksen  aanmeldingen. Aan de creatieve kant waren boltaartjes versieren, muziek maken, mozaïeken, tekenen en schilderen heel populair. Het hele schooljaar kunnen kinderen zich nog inschrijven.

Meer dan 50 activiteiten

Gemeente Zevenaar heeft sportstimulering hoog in het vaandel en Sjors Sportief en Sjors Creatief dragen daar volgens de gemeente op een laagdrempelige manier aan bij. In samenwerking met vele verenigingen is het Sjorsboekje goed gevuld met meer dan 50 activiteiten die worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Zevenaar hebben inmiddels een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen, welke ook online in te zien is via www.sjorssportief.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen