112

Afsluiting Zevenaarse Kerkstraat van 10 januari tot 11 februari 2022

Foto: CC0

De Kerkstraat in Zevenaar is van maandag 10 januari tot vrijdag 11 februari afgesloten voor doorgaand verkeer. De woningen en winkels aan de Kerkstraat blijven te voet en per fiets bereikbaar vanaf het Stationsplein en de Nieuwe Doelenstraat.

Dat maakt gemeente Zevenaar bekend. De Kerkstraat wordt vanaf het Stationsplein tot aan de Sluitzegel ingericht als tweerichtingsweg.

Sluitzegel

De parkeerplaatsen aan de Kerkstraat worden verplaatst naar de Sluitzegel. Zo blijven er voldoende parkeerplekken voor omwonenden beschikbaar. De aanpassingen duren vijf weken. Ook het gemeentehuis en de Turmac Cultuurfabriek kunt u bereiken. Liemers Wegenbouw voert de werkzaamheden uit en probeert de hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden krijgt gemotoriseerd vervoer te maken met een omleiding. Via de Nieuwe Doelenstraat, Wittenburgstraat, Schoolstraat en Bommersheufsestraat blijft het centrum bereikbaar voor ondernemers en bezoekers. Via de Wilhelminalaan, Oranjelaan en de Stationsstraat is de andere zijde van het centrum bereikbaar.

Reacties

Cookieinstellingen