112

Zevenaarse biedt gratis coaching bij stress door Covid-19

Foto: pr

De impact van Covid 19 geeft veel stress in werk- en privé-situaties. Joke Koenen uit Zevenaar heeft een bijzonder aanbod voor inwoners van de Liemers. Zij kunnen, zonder kosten, op woensdag bij haar terecht voor een positief en opbouwend gesprek.

Voor iedereen die moeite heeft om positief te denken en weinig energie heeft. Zij kan helpen om een zonniger toekomstperspectief voor jezelf te zien. Door deze ondersteuning ontstaat meer rust in het hoofd en ervaart men minder stress zo stelt Koenen..

Wetenschappelijk

Als ervaren loopbaancounselor en gedragsdeskundige geeft Joke tips om met een situatie en stress om te gaan. Deze tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde inzichten en praktische wijsheid. De gesprekken zijn vertrouwelijk en er wordt geen dossier gemaakt.

Stichting Handen voor Handen

Er zijn geen kosten voor de sessie(s). Wel vraagt Joke een vrijwillige bijdrage voor de Stichting Handen voor Handen. Dat kan 5, 15, 25 euro zijn; wat iemand kan missen. De stichting maakt workshops handmassage mogelijk voor medewerkers en vrijwilligers in de zorg: onze zorghelden. Deze mensen krijgen een professionele en sfeervolle workshop en een toilettas met inhoud. Het bestuur en de verzorgers van de workshops zijn vrijwilligers.

Aanmelden

Aanmelden kan per e-mail: [email protected]
Jokes kantoor is in OC de Pelikaan, Ringbaan Zuid 8, 6905 DB Zevenaar.
Tegenover station Zevenaar met ruime parkeergelegenheid.

 

 

Reacties