Wild-avonden bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg op 11 oktober en 15 november

04 okt , 9:21 Nieuws
forest 5149543 960 720
Het Arsenaal 1309 in Doesburg houdt op vrijdag 11 Oktober en vrijdag 15 november met Rene Terlage, gids en verhalenverteller, een wild-avond in het oude klooster van Hanzestad Doesburg.
‘Recentelijk op 28 september hadden we een fantastische dag met onze georganiseerde burltocht. Wat hebben we veel gezien en gehoord. Veel edelherten streden om de hindes en we hebben prachtige foto’s kunnen maken’, laat Saskia de Waal namens de horeca-gelegenheid weten. ‘Wil je ook alles weten over het leefgebied van edelherten, wilde zwijnen en reeën dan organiseren wij een geweldig mooie avonden waar je nu nog de laatste tafeltjes voor kan bemachtigen!’
De Waal: ‘Onder het genot van een 5-gangen wilddiner waarbij de chef van Restaurant Het Arsenaal 1309 volledig plantaardig kookt met al het wild uit de natuur en een stukje wild vanaf de Veluwe, neemt Rene Terlage u mee in een mooie presentatie tussen de gangen door over het leefgebied van deze schitterende dieren. Dit bijzondere en avondvullend programma start met een inloop tussen 18-18.30 uur waarna u de hele avond meegenomen wordt in een wildbelevenis waarin u alles hoort, ziet en proeft over het wild uit de natuur.
Kosten voor de avond zijn €95,- excl. wijn-bier of botanisch arrangement (alcoholvrij)p.p. Het bier wordt door de chef zelf gebrouwen, net als zijn botanisch arrangement , in zijn Fermentatiekelder van het oude klooster, en is dan ook echt Doesburgs bier.
Het Arsenaal 1309
Hanzestad Doesburg