Sportclub Groessen vreest tekort aan scheidsrechters

Foto: CC0

Sportclub Groessen vreest dat dit seizoen niet bij alle voetbalwedstrijden een scheidsrechter beschikbaar is en lanceert een campagne om arbiters te werven.

Het is in de week van 6 tot en met 14 oktober de week van de scheidsrechter. De scheidsrechterscommissies van sc Groessen en het Duivense DVV hebben dit jaar extra intensief samengewerkt om hier aandacht aan te besteden.

‘Het zal ook dit seizoen voorkomen dat niet alle wedstrijden kunnen worden voorzien van een scheidsrechter’, laat de Groessense sportvereniging op de eigen website weten. ‘De teams zullen dit in de loop van de week te horen krijgen. Zodat zij kunnen meedenken met een oplossing en actief anderen kunnen benaderen.’

In een deze week gelanceerde campagne vraagt sc Groessen aan de leden om onder ouders, broers en zussen en zelfs opa’s en oma’s de scheidsrechtersvacatures te verspreiden. ‘Op deze manier willen wij als vereniging nieuwe scheidsrechters zien te werven. Iedereen is welkom op ons sportpark voor een kennismakingsgesprek, kopje koffie of thee en om de mogelijkheden te bespreken’, laat de sportvereniging weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen