Carnavalisten en ondernemers op Zevenaarse ijsbaan

Foto: CC0

Carnavalisten zijn op 3 januari op de Zevenaarse ijsbaan welkom bij Carnaval op IJs. Ondernemers kunnen op maandag 6 januari elkaar een goed nieuwjaar wensen.

Veel ondernemers uit gemeente Zevenaar en omstreken hebben Zevenaar op IJs op enige wijze ondersteund en daarom zijn zij welkom voor een nieuwjaarsborrel in het horecapaviljoen op maandag 6 januari van 19 uur tot 22 uur.

Carnavalsoutfit

Op 3 januari is er carnaval op het ijs. ´Trek je carnavalsoutfit aan en sluit aan in de polonaise. Op het ijs en in ons horecapaviljoen. We starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur´, aldus de organisatie.

Klik op foto voor vergroting

Bingo op 8 januari

Op 8 januari is er op de ijsbaan aan de Oude Doesburgseweg van 18.30 uur tot 22 uur een bingo voor volwassenen. De te winnen prijzen bij de bingo zijn nog niet bekend laat de organisatie weten.

Ondernemers Zevenaar

Er worden zes ronden gespeeld en per ronde kan een kaart van € 4,- worden gekocht. Ook kan men een kaart kopen voor alle 6 ronden, deze is voor € 20,- te koop. De vouchers zijn te koop aan de kassa van Zevenaar op IJs of aan de balie bij Jumbo Zevenaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen