112

Het Grote Liemersfeest in De Griethse Poort op 27 november

Foto: Nieuws.nl

Het Grote Liemersfeest is in zaal De Griethse Poort op 27 november. Dat laat de organisatie in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht weten.

Het eerder aangekondigde 25+feest in De Griethse Poort in Zevenaar kon vanwege de uitbraak van COVID vorig jaar geen doorgang vinden. De organisatie was genoodzaakt om de editie van 2020 uit te stellen.

Trendy dancefeest

‘Het is een veelbesproken onderwerp in De Liemers. Wil je een keer wat anders op uitgaansgebied dan moet je vaak reizen buiten de regio. Een trendy dancefeest voor 25+plussers is er gewoonweg niet. Daarom ga ik zelf met mijn vrienden vaak naar andere steden waar we een leuke avond hebben. Maar ik ben van mening dat zoiets ook in De Liemers moet kunnen. Dit heb ik dan ook buiten mijn eigen vriendengroep gepeild en het blijkt dat veel mensen in de Liemers dat wel zien zitten. Samen met de organisatie wordt er flink uitgepakt in november’, vertelt mede-organisator en ondernemer Hans Schiessl uit Zevenaar.

Bedrijfsleven

Dat er een grote behoefte bestaat blijkt wel uit de medewerking van het bedrijfsleven. Naast bekende regionale bedrijven wordt het evenement ondersteund door enkele landelijke ondernemingen.  De organisatie houdt het programma nog even geheim maar Award Winning DJ/Remixer Yves Eaux is er bij.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.Liemersfeest.nl. Kaarten kosten €25,- (ex. reserveringskosten) per stuk. Gekochte kaarten van de vorige (uitgestelde) editie blijven gewoon geldig voor zaterdag 27 november in De Griethse Poort in Zevenaar. De organisatie verwacht een grote interesse voor het evenement en adviseert daarom al vroeg tickets aan te schaffen.

Via Facebook en Instagram zal binnenkort het hele programma bekend gemaakt worden.

 

Reacties