112

Succesvolle tweede editie Fair met Flair in Zevenaar

Foto: Tessa Helmink - De Jong

De tweede editie van de Fair met Flair, zondag georganiseerd door Kruitwagen Kledingverhuur en Verrassend Anders, werd een groot succes. Het Tichelpark te Oud- Zevenaar was  omgetoverd tot een waar festival terrein met meer dan 100 deelnemende bedrijven, modeshows, livemuziek, dans en een horecaplein. Nieuw dit jaar was het Wij-land voor de jonge bezoekers.

Het was gezellig druk op de Fair met Flair. Een ongedwongen, maar zeker ook verrassend evenement vol vertier en entertainment, meldt de organisatie in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.

Brandweer

Initiatiefneemster Monique Kruitwagen laat weten zeer verrast te zijn door alle aangeboden hulp van sponsors, zowel in geld als natura. ‘Maar ook door de enthousiaste hulp van vrijwilligers, verenigingen, buurt, brandweer, EHBO en de medewerking van de gemeente. Alleen hierdoor is het een groot succes geworden. Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.’

Sieraden

Met een gevarieerd deelnemersveld van wonen tot sieraden en van mode en lifestyle tot kristallen en lekkernijen maakte de organisatie indruk. De shows waren op drie momenten van de dag met trendy mode, afgewisseld door dans en muziek. Ook de burgemeester was aangenaam verrast door de sfeer en het brede aanbod en gaf in zijn speech aan dat iedereen wel toe was aan zo’n gezellig Liemers familieuitje.

Avondprogramma

Rond 18.00 uur steeg er een luchtballon van Future Fun Ballooning op vanaf het weiland naast de Fair met Flair, met drie prijswinnaars als passagiers. Na de fair stond er nog live muziek van Coverband Lara Leaves uit Zevenaar op het programma, waardoor er nog extra lang genoten kon worden van het uitgebreide aanbod op het horecaplein.

Wij-land

Op de heuvel achter de Wip inn was het Wij-land gesitueerd dat op een sportieve wijze bereikt kon worden met touwen. Daar was het een drukte van jewelste met activiteiten voor de kinderen, zoals boksen, dansen, knutselen en graffiti kunstwerken maken. Alles op het ritme van een beat. De organisatie denkt er over na om de Fair met Fair terug te laten keren.

Reacties