112

Ziekenhuis Rijnstate start collegetour

Foto: Nieuws.nl

Rijnstate, waartoe ook het Zevenaarse ziekenhuis behoort, start deze herfst met een collegetour. Het gaat om een serie webinars  voor een breed publiek, waarin de hoogleraren van Rijnstate vertellen over hun vakgebied.

Dat meldt het ziekenhuis in een nieuwsverklaring. In Rijnstate werken zeven hoogleraren, die met hun baanbrekende en vernieuwende onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten werken aan de ‘zorg van de toekomst’.

Persoonlijk

De hoogleraren praten behalve over hun werk ook over wat hen persoonlijk drijft. De webinars zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Klik op beeld voor vergroten

Archieffoto Zevenaar.nieuws.nl

Frank Bosch trapt tour af

Op dinsdag 26 oktober a.s. (van 19.30 tot 20.15 uur) is hoogleraar Frank Bosch, hoogleraar Acute Interne Geneeskunde, als eerste te gast in de Rijnstate Collegetour ‘Koplopers in de zorg’. Hij is gespecialiseerd in de opvang en behandeling van acuut zieke patiënten, in het bijzonder met behulp van mobiele echografie. Frank Bosch werkt als hoogleraar en internist-intensivist zowel in Radboudumc als in Rijnstate. Tijdens het college laat hij het mobiele echoapparaat zien en vertelt hij over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt in de acute zorg. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk. Het is mogelijk om tijdens het webinar een vraag te stellen aan de hoogleraar. Aanmelden kan via de website: www.rijnstate.nl/collegetour.

Bron: Rijnstate

Reacties