112

Abacus bijlesinstituut geeft bijlessen in Zevenaar

Directeur Saskia Husken.
Foto: pr

advertorial

Abacus bijlesinstituut Zevenaar biedt bijlessen, individueel en bij de leerling thuis.

Sinterklaas is weer in het land en de kerstdagen komen al snel weer dichterbij. Inmiddels zijn de kinderen alweer een tijdje bezig op school en hebben de eerste toetsweken plaatsgevonden. Voor veel ouders is het spannend hoe dit gaat. Zeker na de roerige tijden die we hebben gehad en die helaas nog even zullen voortduren.

Bijles Zevenaar aan huis

Haalt uw kind op school onvoldoendes in een bepaald vak en raakt het langzaam maar zeker steeds meer gedemotiveerd? Bijlessen kunnen dan een oplossing zijn. Abacus bijlesinstituut Zevenaar biedt bijlessen, individueel en bij de leerling thuis. Voor bijles in Arnhem of bijles in Doetinchem kunt u ook bij Abacus terecht. Voor informatie klik op de linkjes onderaan de pagina.

Individuele aandacht

Uw kind krijgt alle aandacht van een vakbekwame en ervaren docent zodat het zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan. Wij bieden bijlessen aan voor alle vakken, alle leerjaren en alle vormen van opleiding. De lessen zijn volledig afgestemd op de leerling. De leerling wordt niet afgeleid door anderen, dit in tegenstelling tot groepsgewijze begeleiding. De leerling is in zijn vertrouwde omgeving en er kan direct contact plaatsvinden tussen ouders en docent.

Voor het begin van de lessen vindt bij de ouders samen met de leerling een uitvoerig informatie- en adviesgesprek plaats.

Afspraken voor een kosteloos adviesgesprek kunt u maken door het nummer

0316-785768 te bellen.

www.abacus-bijlessen.nl

https://www.abacus-bijlessen.nl/arnhem.html

https://www.abacus-bijlessen.nl/de-liemers.html

https://www.abacus-bijlessen.nl/achterhoek.html

Klik op beeld voor vergroten.

 

 

 

Reacties