112

Coronavirus: Het Grote Liemersfeest verplaatst naar 2022

Foto: Nieuws.nl

Het Grote Liemersfeest is in zaal De Griethse Poort is verplaatst van 27 november naar 21 mei 2022. Het coronavirus gooit opnieuw roet in het eten.

Het eerder aangekondigde 25+feest in De Griethse Poort in Zevenaar kon vanwege de uitbraak van COVID vorig jaar geen doorgang vinden. De organisatie was genoodzaakt om de editie van 2020 uit te stellen. En nu moet het opnieuw worden afgelast. 21 mei 2022 is de nieuwe datum laat de organisatie weten.

Trendy dancefeest

‘Het is een veelbesproken onderwerp in De Liemers. Wil je een keer wat anders op uitgaansgebied dan moet je vaak reizen buiten de regio. Een trendy dancefeest voor 25+plussers is er gewoonweg niet. Daarom ga ik zelf met mijn vrienden vaak naar andere steden waar we een leuke avond hebben. Maar ik ben van mening dat zoiets ook in De Liemers moet kunnen. Dit heb ik dan ook buiten mijn eigen vriendengroep gepeild en het blijkt dat veel mensen in de Liemers dat wel zien zitten. Samen met de organisatie wordt er flink uitgepakt in november’, liet mede-organisator en ondernemer Hans Schiessl uit Zevenaar eerder weten in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht.

Bedrijfsleven

Dat er een grote behoefte bestaat blijkt wel uit de medewerking van het bedrijfsleven. Naast bekende regionale bedrijven wordt het evenement ondersteund door enkele landelijke ondernemingen.  Onder meer Award Winning DJ/Remixer Yves Eaux treedt op in Zevenaar.

 

Reacties