Buitenfilm met diner in Zevenaar op 24 augustus

Foto: Linda Hogerhorst

Skoopmobiel houdt op donderdag 24 augustus in samenwerking met Filmhuis Zevenaar en Eet-Lokaal | Café Restaurant & Zalen een buitenfilm met diner.

‘SkoopMobiel, Bioscoop op locatie’ is een initiatief van en door vrijwilligers uit De Liemers, ondersteund door Caleidoz, Filmhuis Zevenaar en bedrijven en organisaties uit De Liemers.

Binnentuin

De film wordt vertoond in de binnentuin van Eet-Lokaal op het Landgoed Huis Sevenaer. Vanaf 18:00u worden de bisocoopgangers verwelkomt met een welkomstdrankje. Vervolgens wordt er een speciaal door Eet-Lokaal samengesteld Italiaans 4-gangen menu geserveerd, geheel in de stijl van de film Pranzo di Ferragosto.

Rome

De met de titel ‘Mid-August lunch’ in Engeland bekend staande film speelt zich af in Rome, het Trastevere district; half augustus staat in Italië in het teken van Ferragosto, nationale feestdagen waarin iedereen doorgaans lekker de drukke stad uittrekt. Zo niet Gianni, die blut thuis zit bij zijn oudere moeder. Zijn huisbaas vraagt hem voor een paar honderd euro ook op diens moeder te passen en zo zit Gianni met twee oude vrouwen in huis. Als klap op de vuurpijl moet hij ook nog onderdak bieden voor de moeder van zijn huisarts. Het is voor hem een fulltime baan de dames tevreden te stellen en te verzorgen. Pranzo di Ferragosto is een heel kleine, maar hartverwarmende Italiaanse film over de levensvreugde van ouderen. Deze avond belooft een unieke culinaire ervaring met ontspannende film als afsluiting te worden. Bij slecht weer vinden zowel het diner als de filmvertoning binnen plaats.

Reserveren kan via www.eet-lokaal.com of telefonisch via 0316-242409. Het arrangement inclusief welkomstdrankje, 4-gangen diner en filmticket kost € 45,50 per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen