Repair Café Zevenaar houdt jubileum-inloop

Foto: CC0

Repair Café Zevenaar houdt op woensdag 24 oktober een inloop. Dit ter gelegenheid van het 9-jarig jubileum van het inmiddels internationale fenomeen Repair Café.

Martine Postma organiseerde op 18 oktober 2009 het allereerste Repair Café. Op die dag kwamen tientallen buurtbewoners met hun kapotte spullen naar een theater in Amsterdam-West. Intussen zijn er meer dan 1.550 Repair Cafés in 33 landen, verspreid over zes continenten.

Honderden locaties

De IRCW (Internationale Repair Café Week) viert volgende week geen groot feest op één locatie, maar een jubileum-event verspreid over honderden locaties. Elk team creëert zijn eigen feestje door met bezoekers samen spullen te repareren. De Zevenaarse vestiging doet er ook aan mee.

Geen kosten

Op woendag 24 oktober houdt Repair Café Zevenaar daarom een inloop. Mensen zijn welkom met kapotte spullen zoals elektrische apparaten die niet goed werken, kleding die hersteld of korter gemaakt moet worden of fietsverlichting die niet brandt. Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld.

 Tussen 13.30 uur en 15.00 uur staat een ervaren team van vrijwilligers klaar bij Caleidoz, Steenhuizen 6 in Zevenaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen