112

Coronacrisis: roep om steun aan Zevenaarse horeca en winkels

Foto: Storm Heerink (compilatie)

Centrum & Horeca Zevenaar doet een oproep aan inwoners om lokale winkels en horecabedrijven in deze moeilijke tijd te steunen. Er is een bonnenactie opgezet.

De coronacrisis zorgt er voor dat veel middenstanders in zwaar weer verkeren. Ook in Zevenaar.

Subono-bon

‘Door diverse kortingen te kopen help je lokale bedrijven extra omzet te genereren. Kies jouw favoriete Subono-bon via de website en je krijgt de kortingsbonnen thuisgestuurd. De kortingen zijn in te leveren wanneer je weer gewoon kunt winkelen’, laat Centrum Zevenaar weten.

Bestellen

Bij aankoop van alle kortingen (voor €15,-) bestaat kans op diverse cadeaubonnen van de deelnemende bedrijven. Bestellen kan via www.centrumzevenaar.nl.

Aanbiedingen

De kortingsbon bevat diverse aanbiedingen van Zevenaarse bedrijven in en om het centrum. Door de kortingsbonnen via de webshop aan het normaliter winkelend publiek te verkopen wordt er geld opgehaald. Met een groot deel van deze opbrengst koopt Subono cadeaubonnen in bij de deelnemende Zevenaarse bedrijven. Deze cadeaubonnen worden later weer verloot onder de kopers van de diverse kortingsbonnen. Een win-, win, winsituatie.

Joost Assendorp en Storm Heerink

Normaal zetten de initiatiefnemers Joost Assendorp en Storm Heerink van het bedrijf Subono Sponsoracties zich in voor verenigingen, scholen en goede doelen, waarbij ze helpen om extra geld op te halen. Dit door middel van een exclusieve sponsoractie. Nu hebben ze een andere aanpak ingezet om lokale winkels en horecabedrijven uit de brand te helpen, gratis te laten adverteren én omzet te creëren. Met diverse advertenties in de vorm van kortingsbonnen brengt Subono sponsoracties niet alleen de lokale bedrijven onder de aandacht maar komt er ook geld in het laatje in deze onzekere tijd.

Deelnemers aan de actie:
Slagerij Gerritschen, Godschalk Brood & Banket, Image and More fotografie, Voilà – make it personal,  Bakker Bart, Scapino, Shoeby, SPAR, IJssalon Pisa, MAE Mode, VIPZ Menswear, Poelier M. Mooij, Wentholt Lederwaren, Pourvous parfumerie, Lot Lifestyle, Dierking Coiffures, Huijsen Juwelier, Afhaalrestaurant Switie en Phone House Zevenaar. 

Alle deelnemende winkels en horecabedrijven zijn óók te vinden via: www.centrumzevenaar.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen