Carnavalsvereniging Paljas heeft nieuwe bestuursleden

Foto: CC0

Marijn van Huet en Martin Witjes zijn nieuwe bestuursleden van de Zevenaarse carnavalsvereniging Paljas.

Dat is tijdens de laatst gehouden algemene ledenvergadering van Paljas bekendgemaakt.

Aftredend

Aftredend en niet herkiesbaar waren Mabel Kummeling en Rodger Boerboom. Marijn van Huet volgt Mabel Kummeling op als secretaris van de carnavalsvereniging. De bestuurssamenstelling is nu als volgt: Erik Lamers (voorzitter), Marijn van Huet (secretaris), Niek Reijmer (penningmeester). De algemene bestuursleden zijn: Jennifer Bus-Vo, Guido Boerboom, Jasper Peters en Martin Witjes.

Prins Ruud Werkhoven

Ruud Werkhoven is twee weken geleden in zaal De Buitenmolen in Zevenaar gepresenteerd en geïnstalleerd als de man die de scepter zwaait bij de Zevenaarse carnavalsvereniging. Onder de leus ‘Niet lullen maar hossen!’ regeert Werkhoven dit carnavalsseizoen bij het Zevenaarse Paljas.

Stadswandeling

Paljas maakte onlangs ook bekend dat de prestigieuze Paljasprijs 2019 gaat naar de vrijwilligers van de stadswandeling van Zevenaar.

Verleden en heden

´De winnaar van dit jaar weet op prachtige wijze het verleden en het heden van Zevenaar bij elkaar te brengen. Dit vanuit vele verschillende invalshoeken´, liet voorzitter Erik Lamers van de vereniging op de eigen website weten. ´Vanuit een generieke basis ingekleurd met eigen ervaringen van de vertellers. Hierdoor is iedere aflevering uniek en speciaal. Ongemerkt wordt er gebouwd aan een soort van collectief Zevenaars geheugen en hebben we een plek waarbij we al die ‘hoe zat het ook alweer’-vragen kunnen stellen.´

Zie ook: Zevenaarse Paljasprijs naar vrijwilligers stadswandeling

Bron: Paljas

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen