Coronavirus: 3 Oever Festival september 2020 gaat door

Foto: Servaas Beunk

Het 3 Oever Festival gaat, ondanks het coronavirus, vrijwel zeker door. Van 18 tot en met 20 september 2020, is sprake van 3 dagen kunst, natuur en cultuur op drie oevers van de Gelderse Poort. Een belangrijke rol is weggelegd voor locaties in de gemeente Zevenaar.

Muziek, theater, dans, beeldende kunst en eten & drinken worden geserveerd in buitengewone locaties tijdens de lustrum-editie van het 3 Oever Festival. Het publiek wordt uitgenodigd te fietsen, te wandelen of te varen langs de dijken, dorpen en uiterwaarden via speciale routes. Het kleine genieten staat centraal: geen grote podia, maar intieme performances. Een mix van professionals en regionale amateurs staat volgens de organisatie garant voor een unieke belevenis en spannende voorstellingen.

60 kunstenaars

Er zijn 60 kunstenaars actief. Jolanda Vink bijvoorbeeld is één van de zes beeldend kunstenaars die tijdens het 3 Oever Festival exposeren op de pleisterplaats van de oostoever; biologisch restaurant Heerlijckheid Herwen. Op de Facebookpagina van de 3 Oever Open Atelier Route worden de komende tijd fasegewijs de meeste deelnemende kunstenaars voorgesteld.

Festivallocaties

Het 3 Oever Festival vindt plaats in de Gelderse Poort, een natuurgebied aan de oevers van Rijn en Waal. Weids, fotogeniek en op elk moment van de dag anders van kleur. Hier hebben wind en water het voor het zeggen.  Dit is de reden dat het landschap een hoofdrol speelt in het festival, als verbinder tussen de vele locaties.

Meer informatie volgt later op deze website

Zie ook: Geen subsidie voor 3 Oever Festival

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen