112

DCS pakt eerste punten van het seizoen

Spelmoment uit de wedstrijd DCS - Viod

Voetbalvereniging DCS uit Zevenaar heeft gisteren de eerste punten binnengehaald door een zege op Viod.

Op het eigen sportpark won de hoofdmacht van DCS in de tweede klasse KNVB zondagmiddag in een enerverende wedstrijd met 1-0 van de Doetinchemmers. De wedstrijd begon met 1 minuut stilte vanwege het plotselinge overlijden begin vorige week van Roy Ebbers (48), voormalig trainer van de A1-jeugd bij Viod en ook jeugdtrainer bij De Graafschap.

Tweede helft

DCS speelde een goede wedstrijd en had met name in de tweede helft volop kansen om de score hoger uit te laten vallen. De Viod-keeper redde echter enkele malen fantastisch waardoor het 1-0 bleef. Ook Viod had halverwege de tweede helft nog een goede kans op de aansluitingstreffer, maar de DCS-goalie pareerde een inzet van dichtbij eveneens knap.

Drie punten

DCS heeft nu na drie wedstrijden drie punten. Komende zondag speelt DCS in Didam tegen DVC. De stadionspeaker riep het publiek na afloop van de wedstrijd op om deze wedstrijd met de fiets te bezoeken.