112

The Cowpokes 28 januari naar Zevenaarse Muziekcafé De Lantaern

Foto: pr De Lantaern

The Cowpokes – Charly Jansen, Edwin Herkert en Peter Noppen – komen op zaterdag 28 januari naar Zevenaar.

Dat meldt het Muziekcafé in een aan Zevenaar.nieuws.nl gericht persbericht. Het trio speelt traditionele Amerikaanse Folk, Old-time Country en Bluegrass.

Traditionals

Op hun eigen oorspronkelijke wijze vertolken de drie de traditionals, veelal met Ierse invloeden, met meerstemmige zang, gitaar, banjo en mandoline.

Bluegrassband

Zanger en mandolinespeler Charly Jansen heeft vele jaren in de VS gewoond waar hij zich de ‘native sound’ eigen heeft gemaakt. Hij toerde door Europa in bands als The Rough Riders, Parking Lot Pickers en Chicken Pie. Edwin Herkert is een zeer bekende banjospeler, onder andere van de toonaangevende Bluegrassband Groundspeed. Ook Peter Noppen, zanger/gitarist, heeft jaren geleden zijn hart verloren aan de traditionele Amerikaanse muziek, hij is tevens actief in de Countryrockband Yeeehaa!

Holland’s Got Talent

The Cowpokes gooiden hoge ogen bij Holland’s Got Talent in 2019 en ze speelden door de jaren heen op vele bekende festivals, zoals Muddy Roots Europe (BE), De Zwarte Cross, EWOB Bluegrass en Mañana Mañana.

De Hooge Bongert

De Lantaern is een authentiek muziekcafé gelegen in het cultureel hartje van Zevenaar. De zaal was open om 20 uur, aanvang 20.30 uur. Adres: De Hooge Bongert 3, 6903 DA Zevenaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen