Vermeulen Reinigingstechniek keert terug naar Zevenaar

Foto: pr Vermeulen
Vermeulen Reinigingstechniek is verheugd om de bouw van een hypermoderne faciliteit aan de Exa 8 in Zevenaar aan te kondigen. Na 22 succesvolle jaren op de Hengelderweg 22 in Didam, keert het bedrijf terug naar Zevenaar, waar het ooit begon.

Dat meldt de onderneming in een persbericht. Vermeulen Reinigingstechniek is een toonaangevend bedrijf op het gebied van reinigingsonderdelen en -machines. Met meer dan vijf decennia ervaring in de branche heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van hoogwaardige reinigingsonderdelen en -machines aan diverse sectoren.

Faciliteit in Zevenaar

De nieuwe faciliteit in Zevenaar symboliseert Vermeulen Reinigingstechniekā€™s ambitie voor innovatie, groei en het bieden van de best mogelijke dienstverlening aan haar klanten. De gestage groei van Vermeulen Reinigingstechniek in de afgelopen jaren heeft geleid tot de noodzaak van een nieuwe locatie. Dit omdat de vestiging in Didam niet langer aan de eisen van het snelgroeiende bedrijf kan voldoen.

Nieuwbouw aan de Exa

De nieuwbouw aan de Exa 8 in Zevenaar biedt Vermeulen Reinigingstechniek de gelegenheid om optimaal in te spelen op de eisen van het digitale tijdperk. Daarnaast biedt het alle medewerkers een moderne en comfortabele werkplek. Deze stap stelt het bedrijf in staat om haar ambities en langetermijndoelstellingen te verwezenlijken.
Ondernemers en tevens de eigenaren Rob & Vincent Booltink delen hun visie op wat de nieuwbouw betekent voor Vermeulen Reinigingstechniek: “Vermeulen Reinigingstechniek is uit haar voegen gegroeid, de bouw van een nieuwe faciliteit stelt ons bedrijf in staat om een duurzame toekomst in te gaan. Hierdoor kunnen we de markt bedienen met een nog betere service en kwaliteit dan we eerder hebben kunnen bieden. Dit dankzij de optimalisatie en stroomlijning van onze bedrijfsprocessen. De nieuwe locatie wordt het centrum en aanspreekpunt voor reinigingsinnovatie en nieuwe technieken voor de komende jarenā€œ.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen