Nabil komt naar Het Musiater met 'Nee, precies daarom'

21 okt , 19:29 Nieuws
nabil 8 nov 2425 nabil nee precies daarom liggend csicerow en arie koomen
Kunstwerk! verwelkomt op vrijdag 8 november de veelzijdige comedian Nabil in Het Musiater in Zevenaar.
Met zijn voorstelling 'Nee, precies daarom' belooft het  een avond vol humor, persoonlijke verhalen en maatschappelijke reflecties te worden.
Nabil groeide op in Waalwijk en heeft Marokkaanse roots, wat een belangrijke rol speelt in zijn comedy. Met zijn scherpe observaties en unieke perspectief weet hij onderwerpen aan te snijden die vaak taboe zijn. Zijn stijl is niet alleen humoristisch, maar ook prikkelend en confronterend.
Nabil start zijn carrière als beatboxer bij theatergezelschap ISH. Hij werd in 2006 Nederlands kampioen beatboxen en mocht niet veel later optreden voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. Zijn comedycarrière begint in 2007 bij de Comedy Explosion. In 2015 zet de cabaretier de eerste grote stap naar een solocarrière. Het duurt daarna niet lang tot hij met zijn eerste soloshow in het theater staat. Zijn optredens zijn steevast een mix van lachen en nadenken. Je kunt Nabil trouwens ook kennen van zijn deelname aan “Wie is de Mol” van vorig jaar.
Nee, precies daarom
In 'Nee, precies daarom' neemt Nabil het publiek mee op een reis door zijn leven, waarin hij de thema's identiteit, cultuur en de alledaagse realiteit van een moderne, multicultural samenleving verkent.
Praktische informatie
De voorstelling van Nabil vindt plaats op vrijdag 8 november 2024 in Het Musiater in Zevenaar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Kunstwerk! https://liemerskunstwerk.nl/theater/nabil/ en kosten € 21,50 inclusief drankje.