Opfriscursus voor oudere automobilisten in Zevenaar in november

21 okt , 8:37 Nieuws
human 3107098 1280
Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een VVN Opfriscursus voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit de gemeente Zevenaar.
Tijdens twee informele bijeenkomsten gaan deelnemers met een trainer en elkaar in gesprek over verkeersregels en -gedrag. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Zevenaar in opdracht van de provincie Gelderland. De cursus vindt plaats op:
-        vrijdag, 8 november 2024 van 10.00 - 12.00 uur en op
-        vrijdag, 15 november 2024 van 10.00 - 12.00 uur
-        locatie: Verenigingsgebouw Ons Huis, Dokter Honigstraat 3, 6901 AP in Zevenaar.
Deelnemers worden op beide dagen verwacht. Deze cursus bestaat uit twee leerzame en leuke bijeenkomsten van maximaal 2 uur. ‘We bespreken ook hoe lichamelijke veranderingen uw rijgedrag kunnen beïnvloeden. Het is mogelijk om na de cursus een rit te maken in uw eigen auto, waarbij de deelnemer advies krijgt over de rijstijl. Deelname aan de VVN Opfriscursus Auto is niet verplicht en het is geen examen. Het doel is om uw kennis te verbeteren en beter inzicht te krijgen in uw eigen rijgedrag’, laat een woordvoerder aan Zevenaar.nieuws.nl weten.
Aanmelden
Vanwege de grote belangstelling en beperkte plaatsen kan aanmelden nu al via de website vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. VVN Opfriscursus Zevenaar. Vermeld in de e-mail naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 22.